<- Tillbaka   Här välj du teckensnitt!           

(Till: Här väljer du motiv!)

 

Här väljer ni vilken stil (teckensnitt) ni vill ha på er text eller namn. Ange namnet på texten (understruket) samt Nummer (Nr) så det inte blir några missuppfattningar.

Texten går även att få böjd uppåt eller nedåt om ni har en stor bild som gör att det blir trångt på tavlan.

Om ni vill kan ni själva skapa den mall som vi använder för att tillverka er tavla genom att ladda hem ett MS Word dokument för Word Office XP eller senare. Dokumentet är 61 kb stort och går snabbt att ladda hem, du finner det här....

TIPS:

Skriv ned den text ni tänkt använda på tavlan / skylten i MS Word eller motsvarande och se efter om det teckensnitt ni valt ut finns i er dator. Använd i så fall detta teckensnitt och kontrollera att det ser ut som ni vill ha det. En del teckensnitt är lite annorlunda utformade, speciellt versalerna.

Om ni inte har teckensnittet i er dator kan ni ladda ned det genom att göra enligt följande (mellan ca 50-300Kb stora):

  • Beroende på vilken version av Windows ni har räcker det med att klicka på exemplet av det teckensnitt ni vill ladda hem här nedan och då öppnar sig en dialog ruta där ni väljer att spara, annars högerklickar ni och väljer "Spara mål som...".

  • Välj var ni vill spara filen (exempelvis på skrivbordet)

  • När filen är hemladda klipp ut den från den plats ni sparat den på och klistra in den i fönstret för teckensnitt som öppnas genom att leta upp Teckensnitt som finns i Kontrollpanelen.

Om ni inte har tillgång eller möjlighet att gör enligt ovan, kontrollera de tecken (bokstäver) som ingår i den text/namn ni valt mot de som finns i det teckensnitt ni önskar använda här nedan och kontrollera att det blir som ni tänkt er.
 

Nr   Namn / Utseende

1  

 

2  

 

3  

 

4    

 

5  

 

6  

 

7    

 

8  

 

9  

 

10 

 

11  

 

12  

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Davidssons Bygg & Snickerier AB      ~      Box 203,  Centrumvägen 16,  520 43 Åsarp      ~      Tel: 0515-504 68      ~      Fax: 0515-504 68 
Mobil: 0706 71 21 22,  0705 80 81 92      ~      E-post: info@davidssons.se                             ~      Karta: Följ denna länk!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________