<- Tillbaka   Här väljer du motiv!          

(Till: Här väljer du teckensnitt!)

Här finner du de olika motiv vi har som standard att välja på (mer än 600 st). Motiven är uppdelade i olika grupper och i vissa fall även undergrupper.
Ni väljer den grupp ni är intresserad av nedan och klickar på texten till denna som är en länk till den sida där dessa motiv eller undergrupper finns.

Om ni vill kan ni själva skapa den mall som vi använder för att tillverka er tavla genom att ladda hem ett MS Word dokument för Word Office XP eller senare. Dokumentet är 61 kb stort och går snabbt att ladda hem, du finner det här....

OBS Läs detta först!

Motiven vi samlat här är vanliga clipart-bilder där vissa av dom kan vara färglada och med skuggningar. Detta kan vi inte återskapa när vi fräser, utan det vi gör är att konturskära (fräser ett spår runt alla kanter i konturerna) vilket ingår i priset eller fräsa ur hela bilden. Önskas hel urfräsning tillkommer det på priset (se prislista).
Storleken på motiven här varierar men det behöver ni inte ta någon som helst hänsyn till utan ni väljer motiv endast efter utseende då vi anpassar storleken till er tavla.
När vi fått er beställning på text och motiv gör vi en utskrift som vi faxar eller mailar till er för godkännande innan vi fräser er tavla.

Tavlorna är av HPL, som finns i sju olika färger med en brun kärna. Detta gör att alla texter och bilder/konturer blir mörkbruna på samtliga tavlor. Läs mer om HPL här.

Tänk även på att det stål vi använder till konturfräsningen/fräsning av strecken, på bilderna är ca 2 mm brett, viket gör att vi inte kan åstadkomma hur små detaljer som helst. Om ni ritar ert eget motiv använd gärna en tuschpenna med motsvarande bredd på spetsen för att få ett verklighetsnära intryck av slutresultatet. Tänk även på att lämna lite utrymme mellan strecken så motivet inte blir för "plottrigt".
Om motiven som finns här, eller de ni sänder över till oss, innehåller "för täta eller detaljerade fräsningar" kan vi komma att reducera dessa vid fräsning.

Vi ber er vara medvetna om att motiven inte alltid blir riktigt hundraprocentiga som de ser ut på bild, då det är ett handarbete vi gör när vi fräser tavlorna. Men det är oftast inget som man lägger märke till vid normal betraktning.

Tack för att ni tog er tid att läsa detta!

MOTIV

* = undermenyer

1- Växter *

2- Djur *

3- Landfordon *

4- Flyg

5- Sjöfart

6- Dekorationer & Ornamenter

7- Byggnader

8- Musik

9- Skyltar *

10- Sport

11- Nöjen

12- Litteratur mm.

13- Folk och övriga varelser

14- Beklädnader mm.

15- Förtäring/mat

16- Pilar mm.

17- Teknik

18- Verktyg

99- Övrigt

< Bakåt__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Davidssons Bygg & Snickerier AB      ~      Box 203,  Centrumvägen 16,  520 43 Åsarp      ~      Tel: 0515-504 68      ~      Fax: 0515-504 68 
Mobil: 0706 71 21 22,  0705 80 81 92      ~      E-post: info@davidssons.se                             ~      Karta: Följ denna länk!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________